Altın Kayısı Satranç Turnuvası

Share Button

Malatya Open - KopyaAltın Kayısı bu yıl 3ncü kez düzenleniyor. Malatya Satrancının, yılmaz emekçisi Cemal Gürsel Toy’un çabaları ve Malatya Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen turnuvaya; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu da destek veriyor.

Ülkemizin her yanında açık turnuvalar düzenlenmesi ve özellikle yaz aylarında takvimimizin açık turnuvalarla dolu olması çok takdir edilecek bir durum.

Umuyoruz bu turnuvalar arasında bir bağlantı ve iletişim olur böylece yabancı ve yerli sporcular, tatillerini daha etkin bir şekilde satranç için kullanabilirler.

Cemal Gürsel Toy hocamızın direktörlüğünde düzenlenecek olan 3.Altın Kayısı Satranç Turnuvası A, B, C ve D kategorilerinde gerçekleştirilecek. A kategorisine katılmak için 1700 üstü ELO veya UKD puanına sahip olmak şartı aranıyor. Bu şartı sağlayamayan sporcular ise B kategorisinde hamle yapabiliyor. C ve D kategorilerinde ise 7,8,9 (D kategorisi) ve 10,11,12 yaş (C ) yarışıyor.

A Kategorisinde 23.600, B kategorisinde 11.400 TL olmak üzere toplam 35.000 TL gibi yüksek bir ödül sporculara sunuluyor. Katılım ücreti 50 TL, Malatya’lı sporculara ise 30 TL.

Eğer hem kayısı yemek, hem bu güzel ilimizde yaz aylarının mükemmelliğini yaşamak, bir de üstüne para ödülü alabilecek şekilde satranç oynamak isterseniz; Cemal Hoca ile iletişime geçebilirsiniz.

Turnuva Direktörü    : Cemal Gürsel TOY
E-posta            : malatyaopen@gmail.com
Telefon            : 0 530 770 65 44 – 0 505 388 24 32
Turnuva Web Sitesi    : malatyaopen.tsf.org.tr

 

 

Share Button