Yönetim Kurulu Satranççı olsun

Share Button

Sitemizin okurları, yaptığımız anketlere yanıt vererek bizi mutlu ediyorlar. Bir yıldan az bire süre sonra, üstümüze kabus gibi çöken bu TSF Yönetiminden kurtuluyoruz. Ben diyeyim üç vakit siz deyin beş vakit.

Yaptıkları yanlışların bildiğiniz kısımları var, bilseniz inanamayacağınız kısımları var. Her hafta birini yazsak bitiremeyiz. En ilginci biz yazarken yeni hatalar yapmaları. Yani Gülkız Tulay yönetiminin kendisini düzeltmek gibi bir gayreti yok. Dertleri delegeleri ikna edip bir dönem daha devam etmek. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Oysa kolayı, satranç için çalışmak olmalıydı değil mi? Ama sorund a orada, anlamıyorlar ne yapmaları gerektiğini. Söylediklerimizi, önerilerimizi de anlamıyorlar, ya da işlerine gelmiyor uygulamak.

Çünkü satranççı değiller.

Ne demek satranççı olmamak?

Bir kişi kendisini satranca ait hissetmiyorsa, oynayamıyorsa, oynarken sıkılıyorsa, sorunları çözmekten bilgisizliği nedeniyle acizse, açıkçası yaşamında satranç özel bir yer oluşturmuyorsa, satranca sevgisi yoksa; satranççı da olamaz.

Her alanda olduğu gibi bu da özveri gerektiren bir durum.

Anadolu kaynıyor! İstanbul zaten harekete geçti uzun zamandır.

Satranççılar Geliyor!

Bakalım anketimizden ne sonuçlar çıkmış.

TSF Yönetim Kurulu üyeleri Satranççı mı Olmalı?

  • Fikrim yok, nereden rastladım bu soruya? (1%, 8 Votes)
  • Hayır çok önemli değil (15%, 92 Votes)
  • Çoğunluğu satranççı olsun yeter (32%, 196 Votes)
  • Evet, satrancı kesinlikle satranççılar yönetsin (52%, 315 Votes)

Total Voters: 611

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Anketimize katılan ziyaretçilerimizin %52’si, Satrancı Satranççılar Yönetsin demiş. Bir sonraki şık olan Çoğunluğu Satranççı olsun yeter ise %32 destek bulmuş. Yani anketimize katılanların %84’ü yönetimin satranççı bir yönetim olmasını istiyor.

Biz de size söz veriyoruz. Öyle olacak!

Share Button