Yeter Artık! Söz Satranççıda!

Share Button

Halen mevcut olan TSF yönetimi, önümüzdeki yıl yeni bir yönetim olacağı için, son kez Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası düzenliyor. Bütün uyarılarımıza, taleplerimize, ülkenin ekonomik durumuna ve hiç bir gerçekliğe bakmadan, her yıl artırdıkları konaklama,katılım ve organizasyon ücretlerine bu yıl da zam yapan yönetim, 2014 Mali Genel Kurulunda açıkladığı mali tablolarda alt yapıya yönetimin yarısı kadar kaynak ayırıyordu.

Bu yılda, akla ziyan ücretlerle Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası düzenleniyor. Üstelik otel dışında farklı seçeneklerin olmadığı, ulaşımın (dolmuş, halk otobüsü) çok zor olduğu bir ortamda. Üstelik, dışarıda kalanların günde 25TL ceza ödeyecekleri bir şekilde. Aslında bu ücrete Öğretmen evlerinde kalmanın mümkün olduğu, 20-30 TL rakamlarının kamu misafirhanelerinin ücretleri olduğu göz önüne alındığında, TSF’nin ne kadar iyi niyetli olduğu da ortaya çıkıyor.

Otelde kalmak isteyenler için de durum o kadar iç açıcı değil. Konaklamanın iyi kısmı kurullara, yönetime, eşlerine dostlarına mı ayrıldı ki ana binada 239 oda var olan bu otelde, bu odaların sadece 100’ü satışa çıkartılıyor. Bu konuda sitemizde yayınlanan 189 Oda Kayıp! Sudan Ucuz Konaklama haberimizi okuyabilirsiniz.

Bize onlarca şikayet ve talep geliyor.

Biz de size soralım dedik!

Söz Sizde

Sorumuz çok yalın ve net!

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları konaklama, organizasyon ve katılım ücretlerine ilişkin görüşleriniz nedir?

konaklama

yanıtlarınız 5’den 1’e kadar olabilir. 5 fahiş, 1 sudan ucuz… Eğer bu ankete kazayla rastladıysanız ve satrançla bir ilginiz yoksa sizi de düşündük. 0 seçeneğine tıklayınız, acil olarak satranç öğreniniz.

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları konaklama, organizasyon ve katılım ücretlerine ilişkin görüşleriniz nedir?

  • 0- Fikrim yok nerden çıktı bu soru? (0%, 0 Votes)
  • 1- Sudan Ucuz bedava (6%, 35 Votes)
  • 2 - Ucuz (1%, 8 Votes)
  • 3- Makul (10%, 55 Votes)
  • 4- Pahalı (36%, 195 Votes)
  • 5- Fahiş buluyorum (46%, 254 Votes)

Total Voters: 547

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Anketimiz 13 Ocak sabah saat 09:30’da sona eriyor.

İyi tıklamalar…

Merak edenler için söz konusu ücretler yukarıda veriliyor

 

Share Button