Türkiye Gençler Şampiyonasında 8nci Tur tamamlandı

Share Button

Gençler Şampiyonasında 7nci Tur

Türkiye Gençler Şampiyonasında bu yaz sıcağında iki tur daha oynandı. Cumartesi 22 Ağustos 2015 sabahı oynanan 7nci turda, şampiyonanın iki favorisi ilk masada eşleşti. FM Melih Yurtseven – FM Cankut Emiroğlu’na karşı oynadığı maçta güzel bir oyunla kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. 7nci tura yine 5 puanla giren Kadir Alber Zor, 4,5 puanlı Ahmet Ölçüm’e kaybedince Melih Yurtseven 6 puanla tek başına 8nci tura girdi.

Yedinci Tur Sonuçlar    Yedinci Tur Sonrasında Sıralama

 

melihyurtseven emiroglu01
FM Melih Yurtseven FM Cankut Emiroğlu

8. Tur

Öğleden sonra başlayan sekizinci turda, FM Melih Yurtseven 6 puanla girdiği turda, en yakın takipçisi olan 5,5 puandaki Gani Eren Ererdem ile oynadı. Bir sonraki maç ise yine yukarıdaki grupta bulunan Ahmet Ölçüm ile Bora Özcan arasındaydı. Bora da bu maçı kazandı. Böylece Gani ve Bora 6,5 puanla ilk iki sıraya yerleştiler.

8. Tur sonuçlar    8.Turdan Sonra Sıralama

 

Erdem Gani, güçlü rakibi karşısında, dikkatli ve güzel bir oyunla kazanmasını biliyor. Podyumu etkileyebilecek bir oyundu bu.

Şampiyona yarın sabah saat 10:00’da oynanacak 9ncu tur ile sonuçlanıyor.

Şampiyonada ilk iki sırayı Gani Ererdem ve Boraz Özcan 6,5 puanla paylaşırken, Melih Yurtseven, Şiar Yaran, Tuna Özateş ve Kamer Kayra 6 puanlı grubu oluşturuyor.

Ayıplı bir yarışma yönergesi ile birbirleriyle oynamayan genç kadınlar şampiyonasında ise  Çiğdem Onur, Nuray Diğdem Yurdakul ve Hande Zengin 4 puanla ilk üç sıradalar…

Şampiyonada 9.Tur

Share Button