Reykavik’te Başarısız Sonuç

Share Button

takim9

2015 Avrupa Takım Şampiyonasından başarısız bir sonuçla dönüyoruz. Son tur aldığımız puanlar takımlarımızın aldığı sonuçları iyileştirmeye yetmedi.

Açık kategoride Litvanya’yı 2,5-1,5 yenerken, galibiyeti ve 2 puanı getiren skorun katkısı Sasha ve Mustafa’nın aldığı kazançlar ile Barış’ın beraberliğinden oldu. Şampiyonada süper bir performansla oynayan Dragan son maçında maalesef kaybetti.

Kadın kategorisinde Norveç ile beraberlik yaptık. Atalık’ın oynatılmadığı turda Betül kazanıp Kübra ve Khayala berabere kalınca skor belirlendi. Böylece zayıf rakibimiz Norveç bizden tarihi bir 1 puan kazanmış oldu.

Açık Kategori:

Sonuçlar/Eşlendirme  1  2 3 4 5 6 7 8 9 Sıralama

Kadınlar:

Sonuçlar/Eşlendirme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sıralama

Açık kategoride millilerimiz 19. başladıkları şampiyonayı 17. bitirdiler. Kadınlarda ise 14. başladığımız şampiyonayı 19. bitirdik. Yani ortalarda, vasat, öyle…

Rusya, Her iki kategoride de şampiyonluğa uzandı. Kadınlarda; Rusya 17 puanla şampiyon, Ukrayna 15 puanla ikinci, Gürcistan 14 puanla üçüncü oldu. Açık kategoride ise Rusya 15 puanla şampiyon, Ermenistan 13 puanla ve averajla ikinci, Macaristan yine 13 puan ve averajla dördüncü oldular.

Böylece, Gülkız Tulay yönetiminde yine vasat, öylesine oynanan bir Avrupa Şampiyonası sona ermiş oldu.

Söz uçar yazı kalır! Bir sonraki Avrupa Takım Şampiyonasında bu yönetim olmayacak, sonuçlar da böyle olmayacak. Bundan sonra kötü sonucun hesabını veren bir yönetim başımızda olacak!

Bu kadar iyi iki takımla ve böyle sporcularla bu sonuç alınıyorsa, sorumlusu olan yönetim gidecek!

Yazıyorum, anımsatırım!

Sporcularımızın Bireysel Katkıları

bireyselsporcular

Puan Aldığımız Oyunlar

Share Button