Yeni Başkanımız Nasıl Olmalı? (Satranççı?)

Share Button

chess-king-300x300Yeni bir anket dizisine başlıyoruz. Amacımız satranç kamuoyunun nasıl bir başkan istediğini görebilmek. Satranç Haber, açıldığı günden bu yana anketler yayınlıyor ve ilgi görüyor. Bu ilgiden dolayı okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

www.tsf.org.tr web sitesini açan kişi olarak, Federasyonun web sitesinin, benim bıraktığım yerde saymasına bile razı olabilirdim. Ancak gerek haber içeriğinde, gerekse tarafsızlık anlamında sınıfta kaldıkları çok açık. Bunun nedeni, site editörlerinin arasında artık satranççı kalmaması.

Sadece bu olsa yine dert etmeyeceğim; koca federasyon sitesi, Türkiye Şampiyonasında anket yapıyor, bizi taklit etmeye çalışıyor. Buraya kadar çok güzel de, anketi gidip bir yerlerden alıyorlar, anket içinde acayip reklamlar çıkıyor.Çoluk çocuk da seyrediyor. Google reklamlarının, TSF web sitesinde görünmesi ne kadar garip. Yönetiminde bilişimci olan, her ay dünya kadar parayı internet sitesi için firmalara harcayan TSF’nin bir anket modülü bile yazdırmaktan aciz olması ne kadar ayıp!

Az kaldı, bence bir yıl bile sürmeyecek Türk satrancının ıstırabı. Gülkız Tulay yönetimiyle geçirilen her dakika, her saniye, Türk Satrancı için telafisi imkansız anlar demek.

Bir sonraki dönemin yeniden satranç dönemi olacağına inanıyorum.

O nedenle, yeni başkanımızı, aslında aynı zamanda yönetimindeki insanları da genel olarak tanımlayacak bir anket dizisine başlıyoruz.

İlk sorumuz şu!

Yeni Başkanımız nasıl olmalı?

3 yanıt düşündük…

İlki satranççı olması, diğeri satranççı olmasa da olur, üçüncüsü ise görüşüm yok…

YENİ BAŞKANIMIZ NASIL OLMALI (Satranççı?)

  • Fikrim Yok (2%, 9 Votes)
  • Olmasa da olur (13%, 67 Votes)
  • Satranççı Olmalı (85%, 421 Votes)

Total Voters: 497

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Haydi oyunuzu bekliyoruz…

 

 

Share Button