Şükranlarımı sunuyorum…

Share Button

Satranç Haber sitesi açılalı bir kaç gün oluyor. Müthiş bir ilgi ve destek görüyoruz.

Özellikle e-postalar ve şahsi mesajlarla gelen övgü ve beğeniler.

Satranç medyasının tek sesli ve yanlı bilgilendirmesinden ne rahatsız olmuş insanlarımız meğerse.

Meğerse, ne kadar büyük bir susuzluk ve açlık varmış doğru ve tarafsız haber almaya ülkemiz satrancında.

Bir yanda bizi çok mutlu eden doğrudan geri dönüşler varken, birilerinin oturdukları yerde korkularından zıplamalarını, gözlerinden-yüzlerinden endişelerini bizzat görmem beni daha da çok ikna etti doğru bir iş yaptığımıza.

Her ne kadar yazarlarımıza baskılar yapılsa da, hatta sırf adları geçtiği için sosyal medyalarda arkadaşlıktan çıkartılanlar, engellenenler olsa da, biz yolumuzdan dönmeyiz. Bizde bu satranç aşkı oldukça da bunlar vız gelir tırıs gider. Şahsımıza yönelik asılsız isim ve sayfalarla yapılan tüm saldırıları da gülerek karşılıyoruz. Siz üfürün oralarda bizler üretelim. Yarası olan gocunur.

Sitemize dün gece siber saldırı oldu. Can İnce varken endişemiz yok bu saldırılardan bizim. İşimizi bilen insanlarız.

Siteye o kadar yoğun ilgi oldu ki trafik sorunu yaşıyoruz. O nedenle kısa zaman içerisinde daha hızlı bir sunucuya taşınacağız.

Yakında yazar kadromuz da iki katına çıkacak. Satranççıların arkanızdayız desteklerinin üretime döneceğini görmek çok güzel.

Sizi çok eğlendirecek bir kaç köşemiz yakında hizmete giriyor. Yeni yazarlarımız yazmaya başlıyor. Forum köşemiz hazırlanıyor. Satranç oynama platformumuzu çok yakında açıyoruz.

Pilotunun acemiliği nedeniyle türbülansa girmiş bir uçakta koltuğuna sımsıkı yapışmış yolcu gibi endişe edenlere sözümüz şu.

İlk durakta ekip değişecek, satranç dolu günler gelecek!

Satranç Haber Yayın ekibi adına ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler!

 

Share Button