2017 Avrupa Kulüpler Şampiyonası

Share Button

avrupa_klupler_logoTSF web sitesinde de belirtildiği gibi 2017 Avrupa Kulüpler Şampiyonaları (Açık/kadın) ülkemizde düzenleniyor. Gülkız Tulay yönetimini ilk kez doğru düzgün bir şampiyonaya ev sahipliği yapmamıza vesile oldukları için canı gönülden kutluyorum. Şampiyonayı kim düzenleyecek onu açılış töreninde görürüz. Ama gerçekten de önemli bir organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazanmış durumdayız. Federasyonumuzu bu nedenle tebrk ediyorum, çok mutluyum! : )

2012 -2016 arasında, Gülkız Tulay yönetimi tarafından alınan ve düzenlenen tek bir önemli organizasyon olmadı. Bırakın önemli organizasyona talip olmayı, 2015 Dünya Yaş Grupları Şampiyonasını almamak için her yolu deneyerek ve isteksizliklerini yüz yüze tercüman olarak beni kullanıp, “uluslararası organizasyonlar sadece Ali Nihat YAZICI’nın yurt dışındaki politik gücüne yarıyor” şeklinde ifade ediyorlardı.

Türkiye 2017 yılında sadece Avrupa Kulüplere aday olmadı. Aslında aday oldukları çok daha önemli bir organizasyon vardı. Hangisiydi bu organizasyon? Neden düzenleyemedik? Niye bize verilmedi?

Avrupa Yaş Grupları Şampiyonası!

2017 yılında Romanya’da düzenlenecek. Ne oldu peki neden Romanya’da düzenleniyor? Önce Spor Meydanında okuyacaksınız, sonra burada?

Ama sizin kulağınıza nedenini sır gibi söyleyebilirim. Aman kimse duymasın!

Tek nedeni: “Arkadaşlarımız uluslararası politika konusunda inanılmaz düzeyde bir düzeyde bulunuyorlar”

Tek sebebi bu! Anlatacağım sonra, sakın kaçırmayın…

 

Share Button